tornar a l'inici

Carta

  • Pa de coca amb tomàquet 3,50
  • Anxoves 00 2,25
  • Mos de galta de porc, pruna i bitxo 9,00
  • Patates Debut 5,50
  • Humus i dips 5,00
  • Gambeta vermella de Huelva a la sal 12,00
  • Amanida de carbassa rostida, pipes i formatge fresc 7,00
  • Carpaccio de carxofes, formatge i pinyons 8,50
  • Esqueixada de bacallà 8,00
  • Macarrons, salsitxes i alfàbrega 7,50
  • Canelons d’espinacs, mozzarella, panses i pinyons 9,00
  • Canelons de confit d’ànec, ceba caramel.litzada i fredolics 12,50
  • Coca de sardines i escalivats 9,50
  • Vieires, carxofes del Parc agrari i panxeta 16,00
  • Calamars de potera, ceba i tomàquet 13,00
  • Pop a la brasa, patata i pebre vermell 13,50
  • Tripa i capipota 8,50
  • Burguer d’Angus, tomàquet i ceba confitada telegr13,50
  • Fricandó amb moixernons 10,50
  • Xai sense feina, patata i romaní 11,50
  • Costella de “rubia” gallega 16,00
  • Escuma de crema catalana 5,00
  • Pastís de formatge 5,00
  • Xocolata i praliné d’Avellanes 6,00

Ja el coneixes?

El nostre Mos més particular.
Descobreix com preparar-t’ho quan el tinguis a les mans! Fes un Mos!

Dibujo de la espina de una sardina