tornar a l'inici

Carta

  • Pa de coca amb tomàquet 3.50
  • Anxoves del Cantàbric 00 2.25
  • Gambeta vermella de Huelva a la sal 11.25
  • Patates Debut 5.0
  • Mos de galta de porc, pruna i bitxo 8.50
  • Ou a baixa temperatura, panxeta i bolets 8.50
  • Humus i dips 4.0
  • Amanida de carbassa rostida, pipes i formatge fresc 6.50
  • Crema de bolets 5.0
  • Esqueixada de bacallà 7.0
  • Macarrons, salsitxes i alfàbrega 7.0
  • Canelons de confit d’ànec, ceba caramel.litzada i fredolics 11.5
  • Canelons d’espinacs, mozzarella, panses i pinyons 8.5
  • Coca de sardines i escalivats 9.50
  • Calamars de potera, ceba i tomàquet 12.50
  • Pop al brasa, patata i pebre vermell 12.50
  • Tataki de vedella, tomàquet i alfàbrega 12.0
  • Tripa i capipota 8.0
  • Fricandó de vedella i moixernons 8.5
  • Burguer d’Angus, tomàquet i ceba caramel.litzada 11.50
  • Xai sense feina, patata i romani 11.50
  • Costella de Rubia gallega 15.0
  • Pastís de formatge 5.0
  • Mousse de xocolata amb praliné d’avellanes 6.0
  • Escuma de crema catalana 6.0

Ja el coneixes?

El nostre Mos més particular.
Descobreix com preparar-t’ho quan el tinguis a les mans! Fes un Mos!

Dibujo de la espina de una sardina